Weekmenu 2017: Wat eten we vandaag? (3)

We zijn nu ongeveer een maand bezig met het maken van een weekmenu. En eerlijk gezegd? Ik vind het toch niet zo gemakkelijk. Het is elke keer weer een hele klus om een menu samen te stellen. Aan de andere kant vind ik het wel gemakkelijk om te weten wat ik ’s avonds moet klaarmaken. Ik hoef er dan ook niet meer over na te denken. En trouwens… zo’n weekmenu is maar een plan en van elk plan wordt er wel eens afgeweken…

Week 5: 30 januari 2017 – 5 februari 2017

Maandag: Omelet met groenten (courgette, champignons)
Dinsdag: Risotto met bospaddenstoelen
Woensdag: Boontjes met gekookte aardappel en vlees uit de diepvries
Donderdag: Lichtmis! Speltpannenkoeken
Vrijdag: Aardappel-champignonschotel met filodeeg
Zaterdag: Bagel van ‘pulled pork’ met witte kool en BBQ-saus
Zondag: Restjes

Week 6: 6 februari 2017 – 12 februari 2017

Maandag: Soep met brood
Dinsdag: Gestoofde groenten, kippenblokjes en rijst
Woensdag: Zalmquiche met witloof
Donderdag: Wortelstoemp met worst
Vrijdag: Kip met appelmoes en gebakken patatjes
Zaterdag: Uit eten
Zondag: Restjes

Gebruik jij thuis een weekmenu? Kan je je goed aan de planning houden?